Hoe mogen we je helpen?

Er is een goede kans dat u onze woning of kantoorpand via een route planner niet kunt vinden.  Bent u een liefhebber van omrijden en te laat komen, lees dan niet verder. Houd in dat geval rekening met een extra reistijd van 30 min. afhankelijk van hoe snel u iemand weet te vinden die u de juiste weg wijst.

Ons kantoor en onze woning zijn gelegen aan een gedeelte van de  Hoofdlaan  Harkstede, dat  sinds 30 jaar niet meer bestaat. Probeert u via de Hoofdlaan bij ons te komen dan gaat u dat niet lukken met de auto of de fiets.

Wat is de snelste route?

Ons kantoor en woning zijn gelegen tegenover adres SLochterdiep 21 Lageland.  Google maps geeft dit correct weer. Het Slochterdiep  is een kanaal van Groningen naar Slochteren.  De eerste witte smalle loopbrug die u vanuit Groningen tegenkomt is van ons, u bent gearriveerd. 

Komt u vanuit Hoogezand/Winschoten/Slochteren ga dan naar Slochteren en neem hier het Slochterdiep. U rijdt vervolgens meer dan 10 km, in het dorp Lageland gewoon doorrijden. Na 2 km ziet u de witte smalle loopbrug aan uw linkerhand., u bent gearriveerd.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie